INSTÖ CAFÉ, BAR & KÖK

Där land möter hav!Välkomna till Hav, Klippor & God mat!


Där land möter hav
Belägen på den lilla ön Rökan vid Instöbrons fäste, i ett av västkustens mest vackraste omgivningar, hittar du Instö Café, Bar & Kök, och vi hoppas att den betagande utsikten med dess fantastiska natur ska få Dig njuta  lite extra

Ta mig till havet.
Trubadurkvällar-skaldjursfrossa - after beach, eller en kopp kaffe med dopp på
vår terrass. Följ oss på FB för att inte
 missa all  information under säsongen.

Välkomna hit!
Stanna till vid Instöbron hållplats Rökan strax innan Marstrand.

Vår restaurang ligger på ett bekvämt avstånd till allt det som Marstrand har att erbjuda, såsom Carlstens fästning med dess fängslande underhållning.
Vardagslyx
Kom och avnjut av en god måltid eller slå Dig
 ner med en drink i baren, maten  tillagas med stor omsorg  vi erbjuder alltid det bästa från havet, vad sägs om vin kokta musslor eller vår populära fisk & skaldjursgryta?

Händelser
Vad händer på Instö Café, Bar & Kök,  vi lovar att nästa säsong så blir det både musikquiz, vanlig quiz och allsång på bryggan!

Låt oss ordna festen
Låt oss bli den festarrangör! Vi hjälper Dig med all service för olika arrangemang!  Ni bestämmer själva förutsättningarna för en lyckad fest eller evenemang.

Hösten är snart här 
Sommaren gick fort och snart är hösten här, nu håller vi helgöppet så välkomna in på ett glas bubbel, och dröm tillbaka till salta bad. Vi har alltid ett glas somrigt cava på kylning.

Vårt Café
Vi erbjuder allt ifrån  pajer, kakor och smörgåsar. Vår ambition är att du som gäst ska njuta av den fina utsikten och bära med dig en positiv upplevelse.